Toekomstvisie

Bij Timmerfabriek Salland Lemelerveld (TSL) BV kijken we graag naar de toekomst. Wij  hebben besloten om dingen anders te gaan doen. Met ambitieuze plannen en veranderingen willen wij onze onderneming op meerdere vlakken verbeteren. Van de aanschaf van een nieuw machinepark tot de implementatie van nieuwe technieken om het de klant zo eenvoudig mogelijk te maken en de produktie zo efficient mogelijk te laten verlopen. Ook staat duurzaamheid bij ons hoog op het lijstje. Naast het gebruik van zoveel mogelijk duurzame en hernieuwbare grondstoffen, circulaire materialen en watergedragen verven proberen we in ons gehele productieproces de CO2 uitstoot zoveel mogelijk te beperken. Zo werken we samen aan een mooie duurzame toekomst voor ons allemaal.

Digitalisering om goedkoper en efficiënter te produceren

Wij vinden het bij TSL erg belangrijk om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hierbij is het belangrijk dat onze klanten altijd precies weten waar ze aan toe zijn. Daarom hebben we recent ons hele machinepark gemoderniseerd en zijn we begonnen met de implementatie van het programma CloudOmotion. Vanuit dit programma kunnen machines digitaal worden aangestuurd, zijn benodigde materialen just in time aanwezig en hebben we exact in beeld waar in het proces een order zich bevindt. Dit werkt sneller en efficiënter, zonder dat wij inleveren op kwaliteit.

Indien gewenst kunnen wij chips implementeren in onze kozijnen. Met een speciale app kunnen klanten deze chip uitlezen. Via de app is belangrijke informatie over het kozijn zoals kleur, glasmaten, produktiedatum, houtsoort, etc. uit te lezen. Hierdoor wordt het onderhoud aan een kozijn makkelijker gemaakt. Zeker voor professionele partijen met veel vastgoed levert dit veel voordelen op.

Sneller leveren en minder kans op fouten

Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Dat is helaas niet te voorkomen. Door steeds meer in te zetten op digitalisatie wordt niet alleen de levertijd verkort, ook wordt de kans op fouten en onjuistheden steeds verder verkleint. Daarom hebben we bij TSL BV een modern bewerkingscentrum in gebruik genomen. Deze machine wordt aangestuurd vanuit ons calculatie- en tekenprogramma. Na akkoord op de tekening wordt deze direct vanuit het programma doorgestuurd naar de machine. Tussenkomst van mensen is hierbij niet nodig, waardoor de kans op fouten verkleind wordt. Deze snelle manier van werken zorgt ook voor een kortere levertijd bij spoedklussen.

Mochten wij onverhoopt toch een fout hebben gemaakt dan wordt dit uiteraard door onze servicemedewerker vakkundig opgelost.

Duurzaamheid tijdens het productieproces

Duurzaamheid en milieubewust ondernemen vinden wij bij Timmerfabriek Salland Lemelerveld erg belangrijk. We zijn ons bewust van de CO2 die wij uitstoten en de effecten die dit heeft op ons klimaat. Daarom zijn wij druk bezig met het beperken van onze CO2 uitstoot. Dit doen wij op verschillende manieren. Zo verduurzamen wij ons machinepark steeds verder en kiezen we voor energiezuinige machines. Onze afkortmachine helpt ons bovendien bij het verminderen van restafval. Dat is beter voor het milieu, maar werkt ook kostenbesparend. Een win-win situatie voor iedereen.

Verder willen wij door middel van zonnepanelen in de nabije toekomst zelfvoorzienend worden. Door aanpassingen aan ons bedrijfspand gaat er steeds minder energie verloren én hoeven we minder energie te verbruiken. En ook bij de aankoop van onze grondstoffen kijken we naar duurzame en circulaire producten. Zo dragen we ons steentje bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Op weg naar een mooie toekomst

Met ons moderne machinepark, onze ervaren technici en timmerlieden en onze ambitieuze toekomstplannen bouwen we steeds verder aan een mooie toekomst. Dat kunnen wij uiteraard alleen samen met onze klanten, die ons keer op keer hun projecten toevertrouwen. Wij streven er dan ook naar om onze dienstverlening alleen nog maar verder te optimaliseren. Van standaard werk tot complex maatwerk, van een enkel kozijn tot grote projecten, wij staan voor elke klus open.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring